http://www.youtube.com/kukarobotgroup | http://www.twitter.com/kuka_roboticsen | http://www.facebook.com/kuka.robotics | http://plus.google.com/117417596093526083583 | http://www.linkedin.com/company/kuka-robotics
 
 

ROBOTIKA ÉS AZ AUTOMATIZÁLÁS

A robot- és automatizációtechnológia úttörőjeként a KUKA Robotics a világ egyik vezető iparirobot-gyártója. A KUKA ipari robotjainak hatalmas és egyedülálló választékával szinte minden teherbírási tartományt és robottípust lefed. Illeszkedő vezérlések és számos alkalmazás szoftvercsomagja egészítik ki a KUKA termékportfólióját.

 A KUKA rendszerpartnereinek széles hálózatával közösen kínál az ügyfelek követelményeire szabott automatizálási megoldásokat.

Hogy ügyfeleik a KUKA termékek összes lehetőségét kihasználhassák, a KUKA sokoldalú szervizajánlattal áll rendelkezésükre, a tervezéstől az üzembe helyezésen át a javításig. Szükség esetén a KUKA műszaki terméktámogatása a nap 24 órájában elérhető.

 

Ipari Robotok
Szoftverek
Vezérlők
Robot rendszerek
   
egyéb Termékek
Ügyfélszolgáltatások
Kutatás és oktatás

 

Világszerte 30 KUKA College várja KUKA robotokkal és szoftverekkel zajló képzéseivel a robotfelhasználókat, akik specialista végzettséget szerezve képesek a legjobbat kihozni KUKA termékeikből.

Van még kérdése? A KUKA értékesítői csapata mindig készséggel segít, és az ügyféllel közösen alakítja ki a lehető legjobb megoldást.

 

KIS ROBOTOK

A KUKA kompakt és helytakarékos robotjai osztályuk leggyorsabb és legmegbízhatóbb képviselői közé tartoznak. tovább

MEGOLDÀSOK

Egyéni megoldások az Ön igényeinek megfelelően. tovább

LBR iiwa

Ember és robot először tud szoros együttműködésben rendkívül érzékeny feladatokat megoldani. tovább

KUKA COLLEGE

A KUKA oktatóközpontok a szemináriumokon részt vevők számára világszerte a gyakorlati szempontok alapján, első kézből adják át a szükséges szaktudást. tovább
 
 
KUKA News
 
22. Mai 2016
KUKA robotok a BMW Múzeumban, a „100 mestermű” című jubileumi kiállításon
 
13. Mai 2016
A KUKA Roboter szándéknyilatkozatot írt alá az ITW Welding vállalattal
 
28. Apr 2016
A KUKA robot is része az „Engineering Season”-nek
 
'Hírek' as RSS Feed
 
 
 
Print versionPrint version
Share |
 
 
  © Copyright 2016 KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. All rights reserved